FAQs

1. Hvordan blir jeg Freias nye sjokoladeoppfinner?

Nå kan du kan finne opp Freias neste melkesjokolade! På freia.no har vi funnet frem våre aller beste ingredienser som du kan blande sammen, og sende inn som ditt bidrag til vår neste lansering. Velg opptil tre ulike ingredienser som blandes inn med deilig Freia Melkesjokolade. Hvis din smak blir kåret til den beste av alle bidragene, blir den lansert i butikk i 2021.

2. Hva kan jeg vinne ved å delta i konkurransen?

De tre vinnerne av konkurransen vil få sin sjokoladeplate produsert og lansert i butikk.

3. Hvordan deltar jeg?

For å delta i konkurransen om å bli Freias nye sjokoladeoppfinner, besøk Freia.no. Her har vi funnet frem våre aller beste ingredienser, slik at du kan prøve deg frem og leke med ulike smaker. Når du har valgt opptil tre ingredienser som du vil vi skal blande med deilig Freia Melkesjokolade, kan du fortelle oss litt mer om hva som inspirerte deg til å lage akkurat denne smakskombinasjonen. Deretter gjenstår det bare å sende inn ditt bidrag. Vi gleder oss til å se hva du finner på!
De tre beste smakene vil bli solgt i dagligvare i 2021.

4. Hvem kan bli Freias nye sjokoladeoppfinner?

Alle som bor i Norge og har fylt 16 år kan delta i konkurransen.

5. Kan jeg sende inn flere smaksforslag?

Selvfølgelig! Hvis du har flere idéer til drømmesjokolader, gleder vi oss til å se hver eneste en. Send inn så mange oppskrifter du ønsker.

6. Hvor lenge varer konkurransen?

Dørene til sjokoladekontoret åpner 1. Januar 2020 og konkurransen avsluttes 28. Februar 2020. Det betyr at du kan sende inn dine forslag til vår neste Freia Melkesjokolade i hele denne perioden.
Etter 28. februar holder vi dørene åpne, slik at du kan fortsette å sende inn forslag. Forslag som kommer inn etter 28. februar 2020 blir imidlertid ikke en del av konkurransen om å få sjokoladeplaten lansert i 2021, men du skal likevel ikke se bort ifra muligheten for at den kan havne i butikk senere. Vi verdsetter alle innspill og vurderer smaker og prøver fortløpende.

7. Hvor mange ingredienser kan jeg ha i sjokoladeplaten min?

Du kan velge opptil tre ulike ingredienser som blandes inn med deilig Freia Melkesjokolade. Vi har en begrensning på maksimalt tre ingredienser for å være sikre på at vi får til å lage drømmesjokoladen din på fabrikken.

8. Hvordan vil forslagene til Freias melkesjokoladeplate bli vurdert?

Hver sjokoladeplate vil bli vurdert på to kriterier: Smak og kreativitet. Alle bidragene vil først bli vurdert av en uavhengig jury som velger ut sine toppkandidater. I neste runde vil utvelgelsen av topp tre smaker vurderes av et panel med eksperter samt en uavhengig dommer. Sjokoladeoppfinnerne av de tre nye Freia Melkesjokoladene vil bli kontaktet i april-mai 2020.

9. Hvor vil sjokoladeplatene bli laget?

Freia Melkesjokolade lages på Freia-fabrikken på Rodeløkka i Oslo, hvor fabrikken alltid har vært.

10. Hva skjer hvis flere sender inn forslag med de samme ingrediensene?

Vi vurderer alle innsendte bidrag på både smak og inspirasjonen bak sjokoladeplaten. Dersom flere sender inn samme oppskrift, vil historien og inspirasjonen bak smakskombinasjonen være med på å avgjøre hvem som blir kåret til Freias nye sjokoladeoppfinner.